GR EN

LOGI.C 2020

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 7 & 8 ΜΑΪΟΥ  

Το γνωστικό event ταξιδεύει στην ΘεσσαλονίκηΣτις 7-8 Μαΐου* 2020, τα LOGI.C 2020 ταξιδεύουν στην Θεσσαλονίκη, διευρύνοντας την παρουσία τους στα ελληνικά δρώμενα του ευρύτερου κλάδου της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, των Logistics και των Εμπορευματικών Μεταφορών, σε έναν χώρο-σταθμό για την ανάπτυξη της Β. Ελλάδος συνολικά, αυτόν του Λιμένα Θεσσαλονίκης, και συγκεκριμένα στο Porto Palace.

Εκεί για δύο συνεχείς ημέρες, μια σειρά γνωστικών events με τη συνεργασία και τη συμβολή πολύτιμων συνεργατών, αλλά και όλων των παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης, θα λάβουν χώρα υπό την ομπρέλα των LOGI.C, ενώ η διοργάνωση θα αναβαθμιστεί και από την παρουσία παράλληλης έκθεσης για την αγορά Εφοδιαστικής Αλυσίδας- υπηρεσιών logistics – υπηρεσιών εμπορευματικών μεταφορών, η οποία θα βρίσκεται σε προνομιακό χώρο δίπλα από την συνεδριακή αίθουσα των LOGI.C 2020.

Την πρώτη ημέρα, Πέμπτη 7 Μαΐου, διοργανώνεται το συνέδριο των Operations Center & o.mind Creatives σε ένα υψηλού κύρους ολοήμερο event με θέμα το Supply Chain Excellence και τον ρόλο του στην ανάπτυξη της παραγωγικής και εξαγωγικής βάσης της Βόρειας Ελλάδας. Σε συνέχεια των 5 προηγούμενων διοργανώσεων του Operations Center στην περιοχή και ενώνοντας τις δυνάμεις του με την o.mind Creatives στα LOGI.C 2020 στη Θεσσαλονίκη, το συνέδριο θα φιλοξενήσει πετυχημένα business cases, εξελιγμένες μεθοδολογίες και τεχνολογίες state of the art για το τρίπτυχο “Supply Chain – Manufacturing – Exports”.

Την δεύτερη ημέρα, Παρασκευή 8 Μαΐου, η συνεδριακή ημέρα θα έχει πολλαπλές θεματικές. Με την επιστημονική υποστήριξη της Optilog Advisory Services, το κοινό των LOGI.C θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για ακόμη μια αποκλειστική μελέτη για την Βιομηχανία 4.0, ενώ θα παρουσιαστούν και θέματα που αφορούν στην Διοίκηση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Το συνεδριακό διήμερο που θα πλαισιώνεται και από ένα, ελεύθερης πρόσβασης από τους επαγγελματίες, εκθεσιακό κομμάτι θα ολοκληρωθεί με ένα υψηλού επιπέδου επιχειρηματικό δείπνο με key note speakers που θα εστιάσουν στο μέλλον της Β. Ελλάδας ως Hub της ευρύτερης Ν.Α. Ευρώπης.

Εναλλακτική περίοδος μετάθεσης του event, εάν κριθεί απαραίτητο για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, στις 17 – 18 Σεπτεμβρίου.

ΑΘΗΝΑ: 11 & 12 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ένα γνωστικό event με επίκαιρες θεματικέςΈνα μήνα μετά το φετινό ντεμπούτο τους στην Θεσσαλονίκη, τα πολύ-συνέδρια logistics conferences, LOGI.C 2020, ανανεώνουν το ραντεβού τους με την αγορά, στην Αθήνα, στις 11 & 12 Ιουνίου, σε έναν ιδιαίτερο χώρο αυτόν του Balux Prive στη Γλυφάδα.

Όπως σε κάθε διοργάνωσή τους, τα LOGI.C 2020, θα τιμήσουν τον χαρακτήρα τους ως ένα πολύ-θεματικό event, με επίκαιρες θεματικές, επιπλέον αποκλειστικές μελέτες και εταιρικές συμμετοχές από όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Με στρατηγικές συνεργασίες για την εκπόνηση και παρουσίαση αποκλειστικών μελετών, με επιλεγμένους συνεργάτες, αλλά και την στήριξη σημαντικών φορέων της ευρύτερης αγοράς, τα LOGI.C 2020, θα δικαιώσουν τον τίτλο των πολύ-συνεδρίων, καθώς θα αγγίξουν τόσο στο διήμερο event της Θεσσαλονίκης, όσο και στο αντίστοιχο της Αθήνας, πλήθος θεματικών που απασχολούν την βιομηχανία της αλυσίδας εφοδιασμού, δημιουργώντας αξία και γνώση!

Κλαδικοί φορείς που δίνουν αξία και γνώση στα μέλη τους, αλλά και γνωστές εταιρείες του χώρου, ενώνουν τις δυνάμεις τους με την O.MIND CREATIVES και το περιοδικό Supply Chain & Logistics και εμβαθύνουν σε θέματα όπως τα Εναλλακτικά Καύσιμα στην Οδική Μεταφορά και η Βιώσιμη Ανάπτυξη στον κλάδο, η σύμπραξη Logistics Management & Τουρισμού, η διαχείριση του Risk Management και άλλες θεματικές που θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα!

«Ξεκλειδώνοντας τις προοπτικές χρήσης εναλλακτικών καυσίμων κίνησης στις οδικές εμπορευματικές μεταφορές – Πανελλήνια έρευνα»

Η νέα εποχή επιτάσσει στις επιχειρήσεις περισσότερο «πράσινες» λύσεις για την επίτευξη μιας βιώσιμης ανάπτυξης, όπου θα αναπτύσσεται παράλληλα και η επιχειρηματική ευφυΐα και η προστασία του περιβάλλοντος. Στην Ελλάδα, αν και με αρκετή καθυστέρηση, προωθούνται λύσεις και κίνητρα για την αξιοποίηση των Εναλλακτικών Καυσίμων στις έως τώρα έντονα ρυπογόνες Οδικές Μεταφορές, ενώ η έννοια της «βιωσιμότητας» και της οικολογικής συνείδησης ενσταλάζει όλο και περισσότερο στους decision makers των επιχειρήσεων.

Η εταιρεία O.MIND CREATIVES διευρύνει την στρατηγική της συνεργασία με την εταιρεία OPTILOG Advisory Services, και πρωτοπορώντας για ακόμη μια φορά, διενεργεί την πρώτη ολοκληρωμένη πανελλαδική έρευνα για την υφιστάμενη χρήση αλλά και τις προοπτικές των εναλλακτικών καυσίμων στις οδικές εμπορευματικές μεταφορές, που θα βρίσκεται στον “αέρα” από τις 3 Φεβρουαρίου έως τις 10 Απριλίου του 2020.

Τα συμπεράσματα της έρευνας με τίτλο “Ξεκλειδώνοντας τις προοπτικές χρήσης εναλλακτικών καυσίμων κίνησης στις οδικές εμπορευματικές μεταφορές” θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο πλαίσιο των συνεδρίων LOGI.C 2020, τον Ιούνιο 2020 στην Αθήνα, πλαισιωμένα και από ενδιαφέροντα πάνελ ομιλητών και αναλυτών.

● Δηλώστε τη συμμετοχή σας για το event στη Θεσσαλονίκη ΕΔΩ.

● Δηλώστε τη συμμετοχή σας για το event στην Αθήνα ΕΔΩ.